Skip to content

mesoeclat (anti Aging)

Zeg rimpels en fijne lijntjes gedag met de Mesoéclat-behandeling van Mesoestetic! De Mesoéclat anti-aging behandeling pakt vroegtijdige tekenen van huidveroudering aan.
De behandeling is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren en te stimuleren. Hierdoor wordt de huid al na de eerste behandeling gladder, steviger en egaler!

Vanaf je 25ste levensjaar begint de afname van collageen en elastine in de huid. Hoe snel je huid veroudert is afhankelijk van verschillende interne en externe factoren. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld UV-straling, stress, erfelijke aanleg, leefstijl en luchtvervuiling. Het is dus belangrijk om de tekenen van huidveroudering vroegtijdig aan te pakken. De mesoéclat behandeling is geschikt voor iedereen (jong/oud) die last heeft van huidveroudering.

De Mesoéclat behandeling bestaat uit meerdere delen waar wij een eigen touch aan hebben gegeven. Vooraf wordt een dieptereiniging uitgevoerd waarbij de onzuiverheden worden verwijderd. Vervolgens brengen we de mesoéclat peel aan om de huid te exoliëren en het verdedigingsmechanise van de huid te activeren. Hierna brengen wij de mesoéclat ampoule aan. De behandeling wordt afgesloten met een anti aging crème en serum. 

·       Stimuleren celvernieuwing

·       Verminderen fijne lijnen en rimpels

·       Verwijderen dode huidcellen

·       Hydrateren van de huid

·       Stimuleren aanmaak van collageen en elastine

·       Boost aan actieve werkstoffen

·       Werkt in de diepe huidlagen

De behandeling kan je los ondergaan of in een kuur van 5 behandelingen om de 2 weken. In kuurverband ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat nog beter zal zijn!

Na de behandeling verlaat je de kliniek met een stralende huid! De mate van (eventuele) roodheid verschilt per persoon, maar over het algemeen is er weinig tot geen roodheid aanwezig. 

Get in Touch

Plan nu een gratis en vrijblijvend intakegesprek bij Gentle Skin Clinic!

Chat met ons
Hulp nodig?
Kunnen wij u helpen?